31 augustus 2016

Kerteza deed beroep op Pergamino voor teksten website

Kerteza, adviesbureau dat organisaties ondersteunt bij het oplossen van organisatievraagstukken, lanceerde een nieuwe huisstijl en website. En deed daarbij beroep op Pergamino.

Freek van Ham, partner bij Kerteza, verwoordt het zo: 

Hilde De Wachter van Pergamino heeft KERTEZA voortreffelijk geholpen om ‘ons verhaal’ (wie we zijn en wat we doen) op een heldere manier op onze website te communiceren.

KERTEZA is een adviesbureau dat de eerste 20 jaren vooral in de zorg actief was. De laatste jaren begeleidt KERTEZA ook steeds meer organisaties buiten de zorg bij oplossen van organisatievraagstukken, kwaliteitsverbetering, accreditatie- en certificeringstrajecten, risicomanagement, procesoptimalisatie en governance-vraagstukken.

Doordat we met Hilde in zee gingen, lukte het ons om in korte tijd de content van de website uniform, compact en duidelijk te (her-)formuleren. De samenwerking ging vlot, Hilde begreep snel wat de bedoeling was en het resultaat was in korte tijd en naar alle tevredenheid opgeleverd. Door de samenwerking met Hilde heeft KERTEZA het proces van het ‘live’ gaan van de website aanzienlijk versneld.

Kijk gerust eens naar het resultaat op www.kerteza.com.

Steenweg Diest 4, 3271 Zichem
hilde@pergamino.be
T +32 (0)13 29 46 04
F no fax
Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x